Autorijschool Gooijer

Theoriecursus autorijbewijs B

Leuk dat je geïnteresseerd bent in de theoriecursus voor het rijbewijs B.  
De volgende cursus data zijn nog open voor inschrijving:

-Zaterdag 30 september 2023 (nog 3 plekken).

-Zaterdag 25 november 2023.

-Zaterdag 27 januari 2023.

Wij bieden je de goedkoopste theoriecursus van het Gooi, maar wel van hoge kwaliteit! Daarnaast vinden wij ook bij onze cursus maatwerk belangrijk. De groepen zijn dan ook niet groot. Wij hanteren een maximum van 15 cursisten per dag! Zo krijgt iedere cursist ook voldoende individuele aandacht.
Kijk onderaan deze pagina voor ervaringsverhalen van enkele van onze cursisten en laat je overtuigen!

Vol is vol! Verzeker jezelf van een plek en schrijf je nu alvast in!
Uiteraard zijn ook leerlingen van andere rijscholen van harte welkom bij onze theoriecursus!

Let op: vermeld bij aanmelden de gewenste cursusdatum in het opmerkingen veld!Aanmelden theoriecursus auto

De theoriecursus vindt plaats in de Blaricummermeent, in een aparte ruimte met alle moderne voorzieningen. De cursus zal van 9:00 tot 16:00 duren. Dit is inclusief pauzes. De cursus bestaat uit theoretische uitleg, oefentoetsen en oefenexamens (precies zoals de CBR theorieexamens). Wij werken met de nieuwste versie van het Masterdrive theoriesysteem van Verjo (dit systeem staat zeer goed bekend in Nederland). 
 
De kosten van de cursus bedragen €95,-.
Met deze dagcursus ben je perfect voorbereid op je theorie-examen!

Wij zorgen voor koffie, thee en koek. Vergeet niet om een lunch mee te nemen.

Adresgegevens cursus locatie:
Binnendelta 10G
1261 WZ  Blaricum.
 
Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Neem dan contact op via info@autorijschoolgooijer.nl of op 06-23343058 (bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 16:30).

Hopelijk tot ziens bij de theoriecursus!

Aanmelden theoriecursus auto

Wat onze cursisten vertellen over de cursusdag:

Ik heb een tijdje geleden dus de theoriecursus gedaan, met nul voorgaande kennis. Ik had mij nog niet verdiept in de theorie stof maar dit was ook totaal niet nodig. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en ik vond de manier waarop ook erg prettig. Het is uiteraard een lange zit, van 9 tot 5 maar het is zeker vol te houden door het feit dat we tussentijdse toetsen doen. Op die manier wordt er van je gevraagd om scherp te blijven en blijf je opletten. Ook is het fijn dat er op die manier afwisseling is, en dat je niet alleen maar aan het luisteren bent. Qua locatie was het een fijn lokaal, weinig leerlingen en dat maakte het makkelijk om om hulp te vragen. De docenten legden alles heel duidelijk uit en wisten veel te vertellen buiten de info in de presentatie om, ze wisten dus veel van de theorie en daarom konden ze je ook erg goed helpen als je moeilijke vragen had. Ik vond het heel fijn want ik heb een hele goede basis gelegd voor mijn theorie examen, het was een lange dag, maar zeker de moeite waard omdat je meteen wordt klaar gestoomd voor het maken van je examen. Je krijgt alle informatie, en wordt voor bereid op de toets door oefen examens! Ik vond het een hele fijne ervaring!

Fien den Ouden

Ik heb onlangs de theoriecursus dag gevolgd bij Autorijschool Gooijer en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. De cursus was zeer informatief en nuttig voor iedereen die zijn of haar theoretische kennis van het autorijden wil verbeteren. De instructeur was zeer professioneel en deskundig, en wist de lesstof op een begrijpelijke manier over te brengen.

De cursus begon met een overzicht van de belangrijkste verkeersregels en -borden, gevolgd door een uitgebreide uitleg van de verschillende verkeerssituaties die je tijdens het autorijden kunt tegenkomen. De instructeur gebruikte hiervoor veel praktijkvoorbeelden en situatieschetsen, wat erg behulpzaam was bij het begrijpen van de lesstof.

Wat ik vooral waardeerde aan deze cursus was de interactieve aanpak. De instructeur betrok de cursisten bij de les door ons regelmatig vragen te stellen en ons te laten meedenken over oplossingen voor verschillende verkeerssituaties. Dit maakte de cursus niet alleen informatief, maar ook leuk en interactief.

Kortom, ik zou deze theoriecursus dag bij Autorijschool Gooijer zeker aanbevelen aan iedereen die zijn of haar kennis van het autorijden wil verbeteren. De cursus is zeer professioneel, informatief en interactief, en wordt gegeven door een deskundige instructeur die zijn vak verstaat.

Bastiaan Mollenberg

Home Theorieopleidingen Cursus autorijbewijs B