Recensies

Autorijschool Gooijer Wall of Fame

Wat de geslaagden over ons zeggen

Kan terug kijken naar een goede tijd met rijschool Gooijer. Veel dingen geleerd van mijn rij instructeur Peter die veel geduld heeft. Nu met een zeker gevoel de weg op.
Reinier Kuipers
In mei 2022 begonnen met (opnieuw) een poging te doen om mijn rijbewijs te halen. Dit keer bij een andere rijschool en met een automaat. Er moest bij mij meer getrained worden dan alleen auto rijden. Een deel zelfverzekerheid was de grootste uitdaging. Samen met Michiel de strijd aangegaan en met succes mogen afsluiten! Reden voor succes is een fijne instructeur die mij persoonsgericht heeft begeleid en bij wie ik mijn ei kwijt kon. Een fijne rijschool en een zeer fijne instructeur die ik van harte aanraad aan iedereen die ook een (beetje) te maken heeft met (faal)angsten.
Cherilyn ten Wolthuizen
Dankzij de super goede lessen van Joyce ben ik in één keer geslaagd! De lessen bij haar waren altijd gezellig, lekker relaxed en ze gaf me vertrouwen. Ze geeft duidelijke feedback waar je direct wat mee kan. Als enige dame in het team van autorijschool Gooijer kan ik Joyce zeker aanraden!
Yndi Kos
Ik heb laatst de theoriecursus gevolgd en daar heb ik heel veel aan gehad. Opdrachten werden gemaakt en de stof werd behandeld ook heb je oefenexamens kunnen maken en hebben we de antwoorden daarvan besproken. Al met al een hele goede basis voor je theorie examen!
Bibi overweg
Ik ben erg tevreden met de rijschool Gooijer. De rij instructeurs nemen de tijd voor je, denken ruim met je mee en zijn heel gezellig tegen je. Een goed en vertrouwt gevoel. Namens mij, Joyce Michiel en Peter bedankt😉
Wouter van Dingstee
ik heb een tijdje geleden dus de theoriecursus gedaan, met nul voorgaande kennis. Ik had mij nog niet verdiept in de theorie stof maar dit was ook totaal niet nodig. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en ik vond de manier waarop ook erg prettig. Het is uiteraard een lange zit, van 9 tot 5 maar het is zeker vol te houden door het feit dat we tussentijdse toetsen doen. Op die manier wordt er van je gevraagd om scherp te blijven en blijf je opletten. Ook is het fijn dat er op die manier afwisseling is, en dat je niet alleen maar aan het luisteren bent. Qua locatie was het een fijn lokaal, weinig leerlingen en dat maakte het makkelijk om om hulp te vragen. De docenten legden alles heel duidelijk uit en wisten veel te vertellen buiten de info in de presentatie om, ze wisten dus veel van de theorie en daarom konden ze je ook erg goed helpen als je moeilijke vragen had. Ik vond het heel fijn want ik heb een hele goede basis gelegd voor mijn theorie examen, het was een lange dag, maar zeker de moeite waard omdat je meteen wordt klaar gestoomd voor het maken van je examen. Je krijgt alle informatie, en wordt voor bereid op de toets door oefen examens! Ik vond het een hele fijne ervaring!
Fien den Ouden
Ik vond het erg prettig om met Peter te rijden. Peter zorgde er goed voor dat ik me op mijn gemak voelde. Het was nooit stil in de auto kon het altijd met Peter ergens over hebben. Verder vond ik het tempo van de lessen erg fijn en had niet het idee dat het te snel of sloom ging. Een van de dingen die ik het meest van Peter kon waarden is dat Peter echt bezig was om mij te helpen. Peter haalde mij bijvoorbeeld op school op en Peter reed een erg late les zodat het goed aansloot met mijn voetbal. Ik heb er erg van genoten en dank u wel voor het rijbewijs.
Stijn de Groot
Ik heb in een relatief korte tijd mijn rijbewijs gehaald, maar heb wel alle belangrijke kennis opgedaan! Dankzij Michiel kon ik mijn doel, afrijden op mijn verjaardag, waarmaken en hij heeft daar speciaal zijn planning op aangepast. Michiel is een heel relaxte instructeur met wie je los van het leren ook lekker kan lachen. Ik ben zelf namelijk geen zwijger dus dat maakten al die ritten een stuk leuker! Kortom: Michiel leert je op een heel rustige manier autorijden. Fouten worden altijd netjes nabesproken waardoor je ook echt het gevoel hebt dat je iets leert. Ook zorgt hij er voor dat je niet onzeker achter het stuur zit en dankzij de goeie coaching voel je zelf ook de vooruitgang die je maakt tijdens de lessen. Michiel, Onwijs bedankt voor je lessen en de gezellige tijd! (De volgende keer toeter ik wel even)
Bas
In één keer geslaagd bij autorijschool Gooijer! Dankjewel Peter voor de leerzame lessen en al je geduld. Ik raad iedereen rijschool Gooijer aan!
Daniel Kos
Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijexamen door de goede lessen van Joyce. Joyce is een hele lieve en geduldige vrouw waar je je snel op je gemak bij voelt tijdens de lessen. Je krijgt op een fijne manier te horen wat goed gaat en waar je beter op kan letten, waardoor ik uiteindelijk goed voorbereid en zelfverzekerd het examen in ben gegaan. Heel erg bedankt!
Patrick van Leeuwen
Ik heb onlangs de theoriecursus dag gevolgd bij Autorijschool Gooijer en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. De cursus was zeer informatief en nuttig voor iedereen die zijn of haar theoretische kennis van het autorijden wil verbeteren. De instructeur was zeer professioneel en deskundig, en wist de lesstof op een begrijpelijke manier over te brengen. De cursus begon met een overzicht van de belangrijkste verkeersregels en -borden, gevolgd door een uitgebreide uitleg van de verschillende verkeerssituaties die je tijdens het autorijden kunt tegenkomen. De instructeur gebruikte hiervoor veel praktijkvoorbeelden en situatieschetsen, wat erg behulpzaam was bij het begrijpen van de lesstof. Wat ik vooral waardeerde aan deze cursus was de interactieve aanpak. De instructeur betrok de cursisten bij de les door ons regelmatig vragen te stellen en ons te laten meedenken over oplossingen voor verschillende verkeerssituaties. Dit maakte de cursus niet alleen informatief, maar ook leuk en interactief. Kortom, ik zou deze theoriecursus dag bij Autorijschool Gooijer zeker aanbevelen aan iedereen die zijn of haar kennis van het autorijden wil verbeteren. De cursus is zeer professioneel, informatief en interactief, en wordt gegeven door een deskundige instructeur die zijn vak verstaat.
Bastiaan Mollenberg
Na meer dan 1 jaar eindelijk mijn rijbewijs kunnen halen. Ik heb veel hulp gekregen van Peter en we hadden het altijd leuk tijdens de rijlessen. Ondanks dat we niet dezelfde taal spreken heeft Peter mij toch alles op een duidelijke manier kunnen uitleggen. Ik ben zeer blij met deze rijschool, een aanrader voor iedereen!
Othman Marmouch
Wat een fijne rijschool! ik ben ontzettend tevreden. Michiel gaf een super fijne relaxte sfeer in de auto waardoor ik super op mijn gemak was dit hielp mij er echt door heen!! Dikke vette aanrader <3
Alissa Bosch
Joyce is een hele lieve en goede instructrice die mij ontzettend veel rijplezier tijdens mijn lessen heeft gegeven. Vooral door haar had ik zin in mijn lessen en keek ik ernaar uit om weer achter het stuur te zitten. Ze past zich goed aan aan het leertempo en kan goed schakelen van persoon tot persoon. Ook ziet ze alles, waardoor je goed leert rijden en zelf ook scherp blijft. Bovendien is ze ook nog eens heel leuk om mee te kletsen! Dus dat je je op je gemak voelt in de auto naast Joyce, is zeker een feit. Joyce, dankjewel voor alles. Jij maakt een rijles een leuke leerzame ervaring!
Bente Berendsen
Ik vond de theorie les heel leerzaam en goed georganiseerd! Aldus het lang duurde voelde dat niet zo aan. De tussen toetsen om je kennis te testen vond ik ook heel fijn. Zeker een aanrader voor nieuwe rijders en al ervaren rijders.
Darcy Robijn
Peter heeft mij onwijs goed geholpen met het leren van auto rijden. Meteen een goeie klik met Peter, en goeie aanwijzingen. In één keer geslaagd!
Tijmen van Muijden
Ik heb Joyce als erg prettig ervaren. Joyce geeft je vertrouwen in het rijden, is gezellig om mee te praten en je kan goed met Joyce lachen. Vond de manier van uitleg ook heel fijn en heel duidelijk! Top rij instructrice :)
Rosalie luten
In april 2023 heb ik bij autorijschool Gooijer een theorie cursus gevolgd. Ik vond het erg prettig dat ze naast autorijlessen ook theorie lessen aanboden. Hierbij leer je niet alleen de theorie zelf maar oefen je ook examens die je bij CBR kan krijgen. Wat ik ook fijn vond was dat de eigenaren zelf de les gaven. De “docenten” vond ik erg aardig en geduldig. De locatie was voor mij even zoeken omdat dat gedeelte van Blaricum allemaal heel erg op elkaar lijkt. Toen ik er was merkte ik dat we op een rustige locatie zaten waar je je niet snel kon afleiden. Samenvattend was het een leerzame ervaring en zeker handig om te doen voor je theorie-examen. De docenten willen graag je helpen!
Liyanne de Veer
Ik vond de cursus heel nuttig om mee op te starten met mijn theorie leren. Er werd op een makkelijke manier, die goed te onthouden valt, veel uitgelegd. En het was heel fijn dat we veel konden oefenen waardoor ik nog meer voorbereid ben voor mijn theorie.
Michelle van Nunen
Ik kan terug kijken op goede evaring met de rijschool gooijer en rijinstructeur Peter. Heb er erg veel van geleerd van zijn ervaringen in het verkeer. Ook erg handig hoe het geregeld is met de Rijschool app.
Robert van Rooijen
Vooral had ik moeite met vooruit kijken, mijn instructeur viel dat ook op en daarom hebben we veel geoefend. Mijn instructeur Michiel vond ik erg fijn, hij legt rustig en duidelijk uit. Als ik een foutje maakt dan namen we even een momentje om stil te staan, dan evalueren we op wat er goed en fout ging en wat ik beter kon doen in die situatie. Ruim van tevoren hadden we het examen en de tussentijdse toets ingepland. De tussentijdse toets heeft mij erg geholpen. Met de tussentijdse toets voel je al een beetje spanning. Je hebt dan een echte examinator naast je en het voelt dan al een beetje als een examen. Het is dus een goede voorbereiding. Vlak voor mijn examen kreeg ik een les van een andere instructeur van de rijschool, dat heeft mij ook geholpen. Hij zag ook dat het vooruit kijken wat minder ging. Ik kreeg ook wat tips waar ik nog aan kon werken. Dat heb ik gedaan en ben toen in èèn keer geslaagd voor mijn rij examen!
Djem van der Beek
Lieve Joyce, super bedankt voor alle lessen. Als eerste wil ik zeggen dat ik onwijs veel respect heb voor het geduld en vertrouwen die u in mij heeft gehad. U heeft ervoor gezorgd dat ik van een onzeker meisje achter het stuur ben gegaan naar iemand die gewoon relaxed kan rijden. Ik was zeker niet de makkelijkste leerling 😛 maar de vele lessen zijn het wel waard geweest om mijn examen in 1x te kunnen halen!! Super bedankt voor alles en nog heel veel succes in de toekomst!! Misschien ziet u mij nog wel voorbij scheuren 🙂🤪
Anouk Kelderman
Lieve Peter, Na wat geploeter heb ik hem nu eindelijk mogen halen; mijn rijbewijs! 🥳 Ik wil je ontzettend bedanken voor je steun, je geduld, je tips en je goede mentorschap. Ik heb genoten van je grapjes en je zangkunsten. Met jou in de auto was het gezellig! En nu... Op naar veel zelfverzekerde kilometers! Bedankt 💛
Nina kern
Ik ben super goed begeleid door Michiel. Ik vond de lessen duidelijk. Veel moeilijke punten geoefend. Veel gezelligheid tussen. Ook de les als examenvoorbereiding met Joyce vond ik geweldig . Gaf me meer zekerheid en motivatie dat ik het kan doen. Je gaf me ook de vrijheid om de routes te mogen bestuderen via googlemaps. Dat vooral vond ik erg prettig.
Jolaiga de Jong
Super fijn gelest met een super mooi resultaat in een half jaar! Leuke en grappige instructeur Peter waarmee ik samen lekker gek kon doen in de auto en ondertussen goede begeleiding en instructies kreeg. Het waren leuke lessen en zeker aanbevolen!
Tes Veerman
Ik vond het een hele fijne cursus waarin de theorie goed uitgelegd werd. Ook veel oefenexamens gedaan om jezelf nog beter voor te bereiden voor het echte werk. De locatie bleef heerlijk koel door de airco.
Eline van der Linden
Door de goeie lessen van Peter ben ik in een keer geslaagd! Er was altijd een gezellige en relaxed sfeer in de auto en voelde me op me gemak. Peter gaf duidelijke feedback waar je meteen iets mee kon doen. Overal raad ik gooijer dus zeker aan!
Liv Westland
Hallo, voor mijn verjaardag heb ik tot mijn verbazing 4 rijlessen gekregen van een vriendin. Leuk jo, moest ongeveer 3 weekjes wachten dat ik aan de beurt was en ja daar was de eerste Vrijdag, joepie. Ik heb dus 4 lessen gekregen omdat ik al 8 jaar niet auto had gereden, en ik toch voor iedereen een aangename mederijder moet zijn. Eerst begonnen we altijd met een instructie op een speciaal wit bordje, kon met al mijn vragen bij Michiel terecht, zo fijn. Na de 4 lessen durf ik echt wel weer de weg op en ga dit ook zeker bijhouden. Aan de ene kant vond ik het jammer dat de lessen klaar waren, maar helemaal zelf (35 jaar zonder schade gereden) rijden vind ik toch het fijnst . Ik kan met recht zeggen, als je rijles wilt nemen doe dit bij Gooijer, dan weet je dat het goed gaat 👍 Dag mensen veel plezier met lessen! 🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️
Renata Bonn
Ik kan Autorijschool Gooier aan iedereen aanraden die zijn rijbewijs wil halen. In alle lessen die ik hier volgde keek ik altijd uit naar de gezellige sfeer omdat ik wist dat elke les productief zou zijn. In de eerste paar minuten van de rijles werd verteld waar tijdens dat uur de focus op zou liggen. Wanneer je liever iets anders wilde herhalen kon je dat hier aangeven. Tijdens de cursus was instructeur Michiel erg opbouwend in zijn uitleg. Of je de fout voor de eerste keer of de 6e keer maakte, zijn feedback bleef opbouwend. Als je iets niet duidelijk was nam hij altijd de tijd om de regels toe te lichten met ervaringen die je in dat uur of eerdere uren had opgedaan. Halverwege het traject kwam ik op een punt waarbij ik dacht klaar te zijn voor het examen. Michiel vertelde dat dit nog een stap te ver was. Toen ik vroeg welke onderdelen ik nog niet beheerste op examenniveau stelde hij voor om tijdens het volgende uur zelfstandig een examenroute te rijden. Tijdens dat uur kwam ik erachter dat er zeker nog het een en ander moest gebeuren voordat die route veilig (en foutloos) zou gaan. Wat ikzelf hieraan erg prettig vond is dat Michiel het beste met mij voorhad door het examen af te raden (en zo mij kosten en teleurstelling bespaarde), maar ook duidelijk kon toelichten waarom hij er zo over dacht met het praktijkvoorbeeld. Van alles wat ik prettig vindt aan deze rijschool staat de eerlijkheid en persoonlijke begeleiding van Michiel bovenaan. Als je nog twijfelt bij welke rijschool je wil inschrijven, zoek niet verder. Bij Autorijschool Gooier weet ik zeker dat je met veel plezier je rijbewijs zal halen!
Arthur Provoost
Blaricum

Home Recensies