Recensies

Autorijschool Gooijer Wall of Fame

Wat de geslaagden over ons zeggen

Kan terug kijken naar een goede tijd met rijschool Gooijer. Veel dingen geleerd van mijn rij instructeur Peter die veel geduld heeft. Nu met een zeker gevoel de weg op.
Reinier Kuipers
Dankzij de super goede lessen van Joyce ben ik in één keer geslaagd! De lessen bij haar waren altijd gezellig, lekker relaxed en ze gaf me vertrouwen. Ze geeft duidelijke feedback waar je direct wat mee kan. Als enige dame in het team van autorijschool Gooijer kan ik Joyce zeker aanraden!
Yndi Kos
Geslaagd bij autorijschool Gooijer in 1 keer. Zat bij rijinstructeur Henk, geweldige man die mij perfect les gaf. Gaf me goed feedback en lette op alle details. Zeker een aanrader!
Marco Romijn
In 1x geslaagd en een aangename ervaring! Mijn instructeur was Michiel, een aardige en geduldige jonge man. Hij legt alles stapsgewijs en duidelijk uit, waardoor je gestructureerd leert autorijden. Ook al doe je het voor de tiende keer fout, hij zal het je graag nog een keer uitleggen. Je kunt altijd rekenen op goede, opbouwende kritiek, waardoor je de fout in de toekomst kunt voorkomen. De lessen waren hierdoor productief en ook gezellig: lekker gelachen, maar het ook goed geleerd. Je kan er bij autorijschool Gooijer volgens mij altijd op vertrouwen dat je goed voorbereid je examen in gaat, zonder onnodige lessen te rijden. Kortom, ik vind Gooijer een aanrader!
Constanza
Dankzij de goede begeleiding van Michiel in 1x geslaagd, met weinig lessen! Altijd zeer productieve lessen gehad. Michiel legde alles rustig en bekwaam uit, zelfs al deed je het voor de 86e keer fout :-). Super rijschool, een dikke aanrader voor iedereen die graag goed en snel de weg op wil!
Coen Zeeman
Ik ben erg tevreden met de rijschool Gooijer. De rij instructeurs nemen de tijd voor je, denken ruim met je mee en zijn heel gezellig tegen je. Een goed en vertrouwt gevoel. Namens mij, Joyce Michiel en Peter bedankt😉
Wouter van Dingstee
Ik vond het erg prettig om met Peter te rijden. Peter zorgde er goed voor dat ik me op mijn gemak voelde. Het was nooit stil in de auto kon het altijd met Peter ergens over hebben. Verder vond ik het tempo van de lessen erg fijn en had niet het idee dat het te snel of sloom ging. Een van de dingen die ik het meest van Peter kon waarden is dat Peter echt bezig was om mij te helpen. Peter haalde mij bijvoorbeeld op school op en Peter reed een erg late les zodat het goed aansloot met mijn voetbal. Ik heb er erg van genoten en dank u wel voor het rijbewijs.
Stijn de Groot
Zeer goede rijschool Joyce (mijn instructrice) was erg flexibel met het plannen van uren(ivb mijn werk), en gaf heel duidelijk en goed les , ze wilde je echt zo snel mogelijk laten slagen en het is altijd gezellig 👍🏼🥳 Echt aan te raden
Timeus Lubbers
Ik heb in een relatief korte tijd mijn rijbewijs gehaald, maar heb wel alle belangrijke kennis opgedaan! Dankzij Michiel kon ik mijn doel, afrijden op mijn verjaardag, waarmaken en hij heeft daar speciaal zijn planning op aangepast. Michiel is een heel relaxte instructeur met wie je los van het leren ook lekker kan lachen. Ik ben zelf namelijk geen zwijger dus dat maakten al die ritten een stuk leuker! Kortom: Michiel leert je op een heel rustige manier autorijden. Fouten worden altijd netjes nabesproken waardoor je ook echt het gevoel hebt dat je iets leert. Ook zorgt hij er voor dat je niet onzeker achter het stuur zit en dankzij de goeie coaching voel je zelf ook de vooruitgang die je maakt tijdens de lessen. Michiel, Onwijs bedankt voor je lessen en de gezellige tijd! (De volgende keer toeter ik wel even)
Bas
In één keer geslaagd bij autorijschool Gooijer! Dankjewel Peter voor de leerzame lessen en al je geduld. Ik raad iedereen rijschool Gooijer aan!
Daniel Kos
Dankzij de goeie lessen van Michiel Gooijer ben ik in 1x geslaagd. Altijd gezellig en leerzaam in de auto ook hebben we het goed in kunnen plannen dat je op je verjaardag al mag afrijden. Ook heel betrouwbaar en flexibel voor het inplannen van je lesuren. zeker een aanrader. Bedankt Michiel!
Thom van Olphen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 sterren voor Joyce en rijschool Gooijer! Lieve Joyce, 1000 maal dank voor alle fijne rijlessen. Het was elke keer heel gezellig en ik kon me echt geen leukere rij-juf bedenken! Op dat je nog heel veel leerlingen mag laten slagen! Hopelijk zien we elkaar nog eens😊 Heel veel liefs Malou🚗💨
Malou Wayper
Ik ben in één keer geslaagd voor mijn rijexamen door de goede lessen van Joyce. Joyce is een hele lieve en geduldige vrouw waar je je snel op je gemak bij voelt tijdens de lessen. Je krijgt op een fijne manier te horen wat goed gaat en waar je beter op kan letten, waardoor ik uiteindelijk goed voorbereid en zelfverzekerd het examen in ben gegaan. Heel erg bedankt!
Patrick van Leeuwen
Wat een fijne rijschool! ik ben ontzettend tevreden. Michiel gaf een super fijne relaxte sfeer in de auto waardoor ik super op mijn gemak was dit hielp mij er echt door heen!! Dikke vette aanrader <3
Alissa Bosch
Joyce is een hele lieve en goede instructrice die mij ontzettend veel rijplezier tijdens mijn lessen heeft gegeven. Vooral door haar had ik zin in mijn lessen en keek ik ernaar uit om weer achter het stuur te zitten. Ze past zich goed aan aan het leertempo en kan goed schakelen van persoon tot persoon. Ook ziet ze alles, waardoor je goed leert rijden en zelf ook scherp blijft. Bovendien is ze ook nog eens heel leuk om mee te kletsen! Dus dat je je op je gemak voelt in de auto naast Joyce, is zeker een feit. Joyce, dankjewel voor alles. Jij maakt een rijles een leuke leerzame ervaring!
Bente Berendsen
Dankzij Joyce ben ik in 1 keer geslaagd. Ik heb de lessen altijd als relaxed en duidelijk ervaren dankzij de goede uitleg en sfeer. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden.
Niels de Vries
In mei 2022 begonnen met (opnieuw) een poging te doen om mijn rijbewijs te halen. Dit keer bij een andere rijschool en met een automaat. Er moest bij mij meer getrained worden dan alleen auto rijden. Een deel zelfverzekerheid was de grootste uitdaging. Samen met Michiel de strijd aangegaan en met succes mogen afsluiten! Reden voor succes is een fijne instructeur die mij persoonsgericht heeft begeleid en bij wie ik mijn ei kwijt kon. Een fijne rijschool en een zeer fijne instructeur die ik van harte aanraad aan iedereen die ook een (beetje) te maken heeft met (faal)angsten.
Cherilyn ten Wolthuizen
Peter heeft mij onwijs goed geholpen met het leren van auto rijden. Meteen een goeie klik met Peter, en goeie aanwijzingen. In één keer geslaagd!
Tijmen van Muijden
Ik kan Autorijschool Gooier aan iedereen aanraden die zijn rijbewijs wil halen. In alle lessen die ik hier volgde keek ik altijd uit naar de gezellige sfeer omdat ik wist dat elke les productief zou zijn. In de eerste paar minuten van de rijles werd verteld waar tijdens dat uur de focus op zou liggen. Wanneer je liever iets anders wilde herhalen kon je dat hier aangeven. Tijdens de cursus was instructeur Michiel erg opbouwend in zijn uitleg. Of je de fout voor de eerste keer of de 6e keer maakte, zijn feedback bleef opbouwend. Als je iets niet duidelijk was nam hij altijd de tijd om de regels toe te lichten met ervaringen die je in dat uur of eerdere uren had opgedaan. Halverwege het traject kwam ik op een punt waarbij ik dacht klaar te zijn voor het examen. Michiel vertelde dat dit nog een stap te ver was. Toen ik vroeg welke onderdelen ik nog niet beheerste op examenniveau stelde hij voor om tijdens het volgende uur zelfstandig een examenroute te rijden. Tijdens dat uur kwam ik erachter dat er zeker nog het een en ander moest gebeuren voordat die route veilig (en foutloos) zou gaan. Wat ikzelf hieraan erg prettig vond is dat Michiel het beste met mij voorhad door het examen af te raden (en zo mij kosten en teleurstelling bespaarde), maar ook duidelijk kon toelichten waarom hij er zo over dacht met het praktijkvoorbeeld. Van alles wat ik prettig vindt aan deze rijschool staat de eerlijkheid en persoonlijke begeleiding van Michiel bovenaan. Als je nog twijfelt bij welke rijschool je wil inschrijven, zoek niet verder. Bij Autorijschool Gooier weet ik zeker dat je met veel plezier je rijbewijs zal halen!
Arthur Provoost
Blaricum

Home Recensies