Bij Autorijschool Gooijer

Autorijles B – Handgeschakeld

Volgens een unieke opleidingsmethode kunnen wij een complete rijopleiding verzorgen voor het rijbewijs B. Hierdoor is ons slagingspercentage al jaren beduidend hoger dan het regiogemiddelde. Wij bieden rijles aan in handgeschakelde auto’s!
Tevens bieden wij een spoedopleiding aan. Neem daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op ongeveer 2/3 van de rijopleiding wordt een tussentijdse toets (TTT) afgenomen door een examinator van het CBR.
2 instructeurs tijdens de rijles
Ook zal er in de laatste fase van de rijopleiding een les worden aangeboden met een andere instructeur (in de voor de leerling bekende lesauto). Je eigen instructeur zit dan achterin. Zo raak je als leerling gewend aan een ander persoon naast je (net als op het examen) en krijg je ook weer even andere instructie. Dit ervaren wij en de leerlingen als een grote meerwaarde! UIteraard doen wij dit zonder extra kosten in rekening te brengen.

De digitale rijschool

Wij werken met een uitgebreid rijschool software pakket, met vele voordelen voor onze leerlingen maar ook voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen.

Professionele app voor leerling en ouder
Onze leerlingen (en desgewenst ouder) krijgen automatisch toegang tot de gratis RijbewijsApp.

Altijd de afspraken bij je
Onze leerling heeft altijd de planning, financiën en voortgang bij zich. Geen fysieke afsprakenkaart en hoop Whats-appjes minder.
Ook de ouders/ verzorgers kunnen toegang krijgen tot planning, voortgang en of financiële gegevens. Zo bent ook u altijd op de hoogte.

Minder lesuitval
30 minuten voor aanvang van de rijles krijgt de leerling een reminder van zijn afspraak, zodat de kans op het missen van een rijles aanzienlijk kleiner is.

Gelijk inschrijven voor onze rijopleiding?
Ga dan direct naar ons inschrijfformulier!
Nu inschrijven!

Tussentijdse Toets

De Tussentijdse Toets (TTT) is bijna hetzelfde als een examen, behalve dat je er niet voor kunt zakken. Alles verloopt zoals bij een echt examen met een echte examinator / examinatrice. En aan het eind van de rit zal hij of zij alle geëxamineerde onderdelen met je doornemen. Er wordt dan advies uitgebracht over wat goed is gegaan en wat beter kan en moet.

Als je bij de TTT twee van de bijzondere verrichtingen redelijk goed hebt uitgevoerd, hoef je de bijzondere verrichtingen niet meer op het examen te doen. Door die vrijstelling van de bijzondere verrichtingen kan er meer aandacht besteed worden aan het verkeersinzicht. Zou je op het examen iets niet goed doen wat op de TTT wel goed ging, dan kan het resultaat van de TTT meetellen in de uiteindelijke beoordeling. Vaak zorgt de TTT ervoor dat je tijdens het examen minder gespannen en nerveus bent.

Om al deze punten is de TTT een must!

Praktijk Examen

Als je klaar bent voor het praktijk examen wordt het aangevraagd. Tijdens het examen kan (net als bij de TTT) de rij-instructeur meerijden, tenzij een deskundige van het C.B.R. wil meerijden.

Je zult getest worden op veilig en zelfstandig autorijden, onderdelen die je tijdens de lessen hebt gehad (behalve op de bijzondere verrichtingen als je daarvoor door de TTT vrijstelling hebt).

Om te slagen moet voor alle onderdelen een voldoende worden behaald.

Home Rijopleidingen Autorijles B – Handgeschakeld